Dobrodošli na naše stranice

Web dizajn

Vrhunske web stranice ... za prihvatljiv iznos
Zbog čega trebate web stranice?
Današnje poslovanje nezamislivo je bez njih. One su dio standarda u vizualnom i informativnom predstavljanju Vas i Vašeg poslovanja.

Offset tisak

Offsetni tisak je indirektna tehnika tiska. Danas se koristi za tisak većine grafičkih proizvoda. Otisak se prenosi s tiskovne forme na gumenu navlaku, a zatim preko tiskovnog valjka (cilindra) na tiskovnu podlogu. Tiska se uglavnom na papir, polukarton i karton.

VHS na DVD

U mogućnosti smo pretvoriti bilo koji analogni video signal u digitalni. Na taj način dobivamo digitalni format od analognih snimki (VHS, 8mm, Betamax). Kasnije u procesu se ovaj digitalni format dodatno obrađuje...

CD posjetnice (vizitke)

CD posjetnice (vizitke) su savršen način da prezentirate sebe i svoju tvrtku! Moderne su, praktične i izgledaju vrlo atraktivno!
Njihov sadržaj je multimedijalan, te se mogu koristiti kao interaktivna prezentacija Vaših proizvoda i usluga...

Digitalni tisak

Digitalni tisak se odnosi na metode ispisa digitalnih dokumenata izravno na razne medije. To se obično odnosi na profesionalno tiskanje gdje se male naklade (izdanja i drugi digitalni izvori) tiskaju koristeći laserske ili inkjet pisače većih i velikih formata.

CD i DVD proizvodnja

CD i DVD proizvodnja kao i umnožavanje ostvaruje se putem dvije osnovne tehnologije: CD i DVD duplikacija i replikacija. Pri obje tehnologije svaki proizvedeni disk se verificira na posebnom uređaju prilikom čega...
“Ideje su početne točke svih blagosti.”